Kompetisi Panahan

Kompetisi Panahan

Kompetisi Panahan - Jinis-jinis sing beda-beda

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Kompetisi Panahan - Jinis-jinis sing beda-beda

January 02, 2018 7

Memanah minangka game konvensional lawas. Individu ing kahanan lawas digawe pemanfaatan busur lan bolongan. Padha nggunakake gandhewo lan bolts kanggo ngoyak hogs alam bébas lan jalmo ilang. Individu nggunaake kanggo nguber lan kanggo njaga awak saka suku sing beda-beda. Memanah uga dimanfaatake minangka bagian saka pertempuran. Minangka wektu terus, panahan duwe lumpia kolosal menyang ngowahi dadi game Olimpiade. Nomer individu sing tambah akeh dina iki nduweni semangat kanggo memanah amarga mbantu dheweke ngembangake rasa kontrol lan prestasi ing titik apa wae sing nantang obyektif.

Nalika kita ngrembug memanah ing game, pesaing nggantosi piyambakipun kaliyan busur lan baut lan pindhah target babak. Memanah minangka game duwe macem-macem jenis. Sawetara wong nggabungake Speed ​​Archery, Field Archery lan Flight Archery. Menehi kita kesempatan kanggo nyoba kanggo ndeleng bédané ing antarane telung jinis arsitèt iki. Panampil lapangan saka tembung kasebut dhewe nggawe pemanfaatan lapangan sing mbukak nalika anggota nindakake macem-macem obyek.

Ing klompok iki, pesaing nggawe pemanfaatan baut lan target sing beda. Peserta bakal njupuk sawise jejak lan ana fokus sing khas sing kudu ditembak sadurunge pindah menyang tingkat ngisor. Individu sing tansah ngemudheni Field Archery minangka sesi pamotretan. Kompetitor nemu basis skor kanthi temenan wates tembakan. Padha kudu njupuk agrégat saka 28 target. Pemisahan saka sawetara obyek bisa diwiwiti saka 20 kaki nganti 240 kaki.

Speed ​​Archery ora mung ngatur tembakan obyektif kanthi presisi tambahan pesaing perlu kanggo njupuk obyek kanthi cepet. Babagan kanggo ngendhaleni panah, iku téknis sing nimbang uga jumlah bolongan ing fokus ing jembar wektu 1 menit. Bédan utama ing urutan panah iki yaiku pamisahan. Pemisahan kanggo tujuan kasebut kalebu saka 10 nganti 60 meter.

Penembakan pesawat utawa Flight Archery kudu bisa nganggo kumpul individu. Padha njupuk obyek kasebut kanthi cepet. Individu nyebataken panahan penerbangan ing cahya kasunyatan bilih para pesaing ngupados pemanfaatan langkung saking sekedhik baut lan ngempet ingkang paling inggil. Ing titik nalika para pesaing nyengkuyung ing Olympic Archery Game, dheweke nggunakke lilin lengket kanggo mbantu dheweke nahan poros bolt ing panggonan sing paling apik. Memanah minangka game sing energizing wiwit ngupaya wigati lan kontrol sing padet kanggo pesaing. Dadi uga ngidini wong duwe ton kesenengan. Peserta bakal nggawe adaptabilitas, kemampuan pertimbangan lan kapentingan inti.
Read More